Als DJ timmert Matthy van Empel (JEMATTHY) al een tijdje aan de weg. In het genre urban/moombahton/hiphop/r&b maakte hij voornamelijk naam in kroegen en clubs. Daarnaast draaide hij al op festivals als Intents Festival, Rebirth Festival, Solar en BeetjeDansen Outdoor. JEMATTHY zorgt tijdens zijn optreden voor ongekende glijers, lekkerste klassiekers en de nieuwste hits waardoor iedereen genoodzaakt is om de heupen los te gooien. 

Tijdens zijn optredens kun je meezingen met de nieuwste hitjes maar voornamelijk met je heupen bewegen, het zijn voornamelijk swingende beats in zijn repertoire. 

 In korte tijd heeft Matthy grote stappen gezet in zijn carrière als DJ. Na zijn deelname aan het programma ''Love Island'' heeft Matthy vooral veel shows in Nederland en België. Matthy is door het publiek verkozen tot favoriete ''Islander'' en was mede om die reden finalist in het programma.

 JEMATTHY is op dit moment druk bezig met het maken van een aantal eigen tracks, welke op korte termijn worden uitgebracht. Hierover snel meer!